Bäst Virsi 289 Bilder

Virsi 289

Virsi 289

Erotisk Virsi - Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja - loginprivat.com Pictures

Piilota nuottikuva Muuta kuvan kokoa. Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja, ja tiedät lääkkeen kaikkiin haavoihin. Jos luoksesi en pääse voittajana, saan tappioni tuoda kuitenkin. Jos en voi Virsi 289 Isän syliin juosta ja uskon varmuudesta riemuita, saan ahdistuksen yössä sinuun luottaa ja ääneen huutaa: Herra, armahda! Jos en voi katsettani sinuun nostaa ja lapsen lailla jäädä turviisi, saan katumuksen, tuskan alta pyytää: Nyt minuun tartu, Vapahtajani!

Min Frelser, du som legedommen eier. Virren ensimmäinen Virsi 289 oli lääketieteen tohtori Ensio Kurki-Suonio k. Hän oli lähtöisin perheestä, jolla on näkyvä sija suomalaisen virsikirjan historiassa. Isoisä Julius Krohn, joka luvulla toimi virsikirjakomitean puheenjohtajana, on kirjoittanut kuusi ja suomentanut yli 20 nykyisen virsikirjan virttä; isä Ilmari Krohnin sävelmiä virsikirjassa on viisi.

Virsikirjan runoilijoiden ja suomentajien joukkoon kuuluvat vielä äitipuoli Hilja Haahti ja täti Aune Krohn. Ensio Kurki-Suonion veli teologian tohtori Erkki Kurki-Suonio taas ansioitui virsien ja niiden sävelmien tutkijana ja Ystadspizzeria vuoden koraalikirjaa valmistelleen komitean puheenjohtaja. Ensio Kurki-Suonion suomennos "Sä yksin, Jeesus, Virsi 289 elämääni" tuli laulukirjaan Hengellisiä lauluja ja virsiä.

Kun laulu 65 vuotta myöhemmin otettiin virsikirjaan, Kurki-Suonion suomennos oli Virsi 289 jo vanhentunut. Uuden suomennoksen, joka pohjautuu Britt G. Hallqvistin ruotsinnokseen, on tehnyt Anna-Maija Raittila. Virren on runoillut norjalainen Kirsten Hansen Lahjakas papintytär liittyi kotiseutunsa nuorten heränneiden joukkoon.

Osloon muutettuaan hän käänsi teologista kirjallisuutta ja elämäkertoja. Joitakin aikoja isän kuoleman jälkeen tytärtä kohtasi vaikea raskasmielisyys. Se, mitä hän tässä virressään oli kirjoittanut tappioista ja ahdistuksista, tuli entistäkin todellisemmaksi.

Kirkolliskokous kuitenkin päätyi sävelmään, jolla laulu oli tullut tutuksi ja jonka tekijän nimestä tiedetään vain alkukirjaimet E. Norjassa virrellä on oma sävelmänsä ja Ruotsissa taas omansa. Tauno Väinölä.

På svenska Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja Piilota Tentacle Dildo Muuta kuvan kokoa 1. Voidaan laulaa Virsi 289 sävelmällä Lisää suosikkeihin.

Kuuntele virsi Laulettu 1. Kirsten Aagaard Hansen Virsikirjaan Sävelmä: Nimimerkki E. Ruotsissa Virren tarina Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja Min Frelser, du som Virsi 289 eier Virren ensimmäinen suomentaja oli lääketieteen tohtori Ensio Kurki-Suonio k.

Hae virsiä Hae virsiä. Teemat Helluntai. Suosikit Omat suosikit Ei suosikkeja Jaa suosikit. Info Virsien tekijänoikeuksien omistajat ja haltijat Lisätietoa virsikirjasta Jumalanpalvelustekstit Hakemistot Palaute Saavutettavuus.

Virsi 289

Virsi 289

Virsi 289

Piilota nuottikuva Muuta kuvan kokoa. Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja, ja tiedät lääkkeen kaikkiin haavoihin. Jos luoksesi en pääse voittajana, saan tappioni tuoda kuitenkin.

Virsi 289

31/08/ · loginprivat.com sinä tunnet minut, Vapahtaja,ja tiedät lääkkeen kaikkiin loginprivat.com luoksesi en pääse voittajana,saan tappioni tuoda kuitenkinJos en voi suoraan Author: Sentimental

Virsi 289

Virsi 289

Virsi 289

Virsi 289

Vain sinä tunnet minut, Vapahtaja. Min Frelser, du som legedommen eier. Virren ensimmäinen suomentaja oli lääketieteen tohtori Ensio Kurki-Suonio (k. ). Hän oli lähtöisin perheestä, jolla on näkyvä sija suomalaisen virsikirjan historiassa. Isoisä Julius Krohn, joka luvulla toimi virsikirjakomitean puheenjohtajana, on Estimated Reading Time: 3 mins.

.
2021 loginprivat.com