Superstar Maaria Eira Pictures

Maaria Eira

Maaria Eira

Maaria Eira

Maaria Eira

Erotisk Talk:Maaria Eira - Wikipedia Pictures

Maaria Eira oik. Suomalainen ; Hänen äänialansa oli sopraano. Eiran ääni oli poikkeuksellisen laaja-alainen, se taipui sekä lyyrisiin että dramaattisiin tulkintoihin. Hän esiintyi nuorempana myös koloratuurilaulajana. Eira oli mukana neljässä suomalaisessa elokuvassa ja luvuilla.

Toisen maailmansodan aikana hän teki kiertueita rintamalla ja esiintyi muun muassa Aunuksen radiolähetyksissä. Maaria Maaria Eira isä oli musiikkikirjailija ja viulisti Yrjö Suomalainen ja äiti tanssitaiteilija Estelle Wikström.

Hänen vanhempi veljensä oli pilapiirtäjä Kari Suomalainen ja isoisänsä kuuluisa kuvanveistäjä Emil 4chan Porn. Eira kävi tyttökoulua — ja Suomalaisen Oopperan balettikoulua Maaria Eira Hän herätti huomiota korkealla koloratuuriäänellään ja musikaalisuudellaan. Eira esiintyi useissa oopperaosissa Suomessa ja hän matkusti Tukholmaan opiskelemaan. Hän opiskeli — von Vegesackin johdolla koloratuuritähdeksi ja oli — Tukholman Kuninkaallisen teatterin stipendiaatti.

Tukholmassa Eira tutustui Beniamino Gigliinmikä merkitsi ratkaisevaa käännettä uralla. Gigli oli sitä mieltä, että Eiran äänen väri oli koloratuurisopraanon sijasta pikemminkin dramaattinen sopraano.

Eira herätti huomiota myös kauneudellaan ja lavasäteilyllään, mikä sai suomalaisen elokuvan kiinnostumaan hänestä. Filmidebyytti tapahtui Toivo Särkän elokuvassa Ballaadi Maaria Eira Arvostelijat ylistivät hänen roolisuoritustaan Ebba Dunckertina. Eiralla toivottiin kuitenkin vielä perusteellisempaa harjaantumista näyttelemiseen. Hänen puhettaan pidettiin yleisesti vielä heikohkona. Eiran elokuvaura jatkui vielä kahdessa ensi-iltaelokuvassa: Onnelliset ja Mä oksalla ylimmällä Maaria Eira Giglin neuvosta Maaria Eira matkusti Roomaan professori Marcantonin oppilaaksi kouluttautumaan uudelleen.

Marcantonin opissa Eira oli —, ja hän voitti Rooman oopperan ja Santa Cecilia -akatemian kansainvälisen laulukilpailun. Vuonna hän sai toisen palkinnon Roomassa pidetyssä kansainvälisessä televisiokilpailussa. Eira lauloi useissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Italian eri näyttämöillä.

Roomassa Eira asui vakituisesti vuodesta lähtien. Vuonna Eira tutustui italialaiseen sopraanoon Toti Dal Monteen —joka toimi laulupedagogina. Eirasta tuli tämän maailmankuulun diivan oppilas ja oikea käsi. Vuonna Eira seurasi opettajansa mukana Moskovaan ja toimi laulutuntien aikana malliksi laulajana. Nekane Youtube myös konsertoi ja esiintyi vierailijana Moskovan ja Leningradin oopperassa. Myöhemmin hän siirtyi esittämään dramaattisempia tehtäviä:.

Maaria Eiran puoliso vuosina — oli ruotsalainen runoilija Lennart Hellsing. Laulajanuransa aikana ja sen jälkeen Eira toimi oopperaohjaajana parikymmentä vuotta, luvulta luvulle. Eira kuoli vuotiaana sydänkohtaukseen Roomassa Elonet : Luokat Maaria Eira Suomalaiset elokuvanäyttelijät Suomalaiset sopraanot Vuonna Maaria Eira Vuonna kuolleet.

Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde.

Lataa PDF-tiedostona Tulostettava versio. English Español Galego Muokkaa linkkejä. Auktoriteettitunnisteet Elonet :

Maaria Eira

Maaria Eira

Maaria Eira

Maaria Eira

Maaria Eira oik. Suomalainen ; Hänen äänialansa oli sopraano.

Maaria Eira

Maaria Eira, Actress: Mä oksalla ylimmällä. Maaria Eira was born on October 23, in Helsinki, Finland as Saskia Marjatta Suomalainen. She was an actress, known for Mä oksalla ylimmällä (), Miesmalli () and Ballaadi (). She died on June 19, in Rome, Lazio, loginprivat.comtion: Actress, Soundtrack.

Maaria Eira

Maaria Eira

Maaria Eira

19/06/ · Genealogy profile for Maaria Eira. Genealogy for Saskia Marjatta D’Onofrio (Suomalainen) ( - ) family tree on Geni, with over million profiles of ancestors and living relatives. People Projects Discussions Also Known As: "Maaria Eira".

From Wikipedia, the free encyclopedia. Opera portal. Biography portal. History portal. Namespaces Article Talk. Views Read Edit New section View history.
2021 loginprivat.com